Skip to content


El bloc de Plataforma Educativa, inscrit als Premis Blocs Catalunya 2010

Premis Blocs Catalunya

Aquest bloc, el bloc de Plataforma Educativa, ha estat inscrit als Premis Blocs Catalunya 2010. Hem inscrit el bloc a la categoria d’Organitzacions.

La d’enguany és ja la tercera edició dels Premis Blocs Catalunya, que, organitzats per l’associació Stic.cat, premien els millors blocs escrits en català.

Tal i com indiquen les bases dels Premis Blocs Catalunya el període d’inscripció de blocs es va iniciar el passat 26 d’abril i finalitzarà el dilluns 14 de juny de 2010 a mitjanit.

Tancat el període d’inscripcions, i una vegada validats tots els blocs inscrits en les deu categories, s’obrirà el període de votació popular, que s’iniciarà el dijous 17 de juny de 2010 a les 9 hores i finalitzarà el dilluns 6 de setembre de 2010 a les 24 hores.

Ja us indicarem més endavant el què cal fer per votar els blocs inscrits i, especialment, per votar aquest bloc!.

L’acte de lliurament dels Premis Blocs Catalunya 2010 es celebrarà al Tecnocampus de Mataró el divendres 1 d’octubre de 2010.

Des de Plataforma Educativa ens fa especial il·lusió presentar el nostre bloc als Premis Blocs Catalunya 2010, ja que en la seva primera edició, l’any 2008, la nostra entitat va rebre un dels Premis especials Stic.cat.

Be Sociable, Share!

Posted in Notícies, Notícies Plataforma Educativa, Plataforma Educativa.

Tagged with , , , , , , .0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

You must be logged in to post a comment.Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor