Skip to content


Fundació Setba es presenta en societat amb un primer projecte: el “Balcó de les Arts”

Logotip de la Fundació Setba

Logotip de la Fundació Setba

La Fundació Setba inicia el 17 de febrer de 2011 la seva activitat solidària posant en marxa el Balcó de les Arts, un certamen de pintura per a discapacitats que té com a finalitat dignificar la feina i el talent d’aquestes persones, deixant de banda els prejudicis i promovent la integració social. La participació és oberta a totes aquelles persones residents a l’àrea metropolitana de Barcelona, majors d’edat i amb un certificat del 33% de discapacitat intel·lectual com a mínim.

Amb aquesta finalitat la Fundació Setba dóna el tret de sortida a la que serà una de les seves tasques principals: la vetlla per l’atenció integral a persones en risc d’exclusió social.

Altres línies d’actuació d’aquesta nova entitat seran la difusió de l’art i la cultura per a que arribin a tots els sectors de la nostra societat i la preservació del medi ambient.

La Fundació Setba és una entitat privada sense ànim de lucre constituïda el 23 de desembre del 2009 a Barcelona. La Fundació Setba exerceix les seves funcions principalment a Catalunya, però també pot actuar en la resta de l’Estat Espanyol i a escala internacional.

La presentació en societat de la Fundació Setba es farà aquest proper dijous 17 de febrer de 2011 a la plaça Reial de Barcelona. Aquesta és la convocatòria i intervencions que hi haurà:

Dia: Dijous 17 de febrer de 2011

Hora: 11.00h Presentació

Adreça: Plaça Reial, 10, 1r 2a – 08002 Barcelona

Ponents per ordre d’intervenció:

  • Carles Duarte, vocal de la Fundació Setba.
  • Dario Olaortua, president de la Fundació Setba.
  • Albert Rosa i Congost, tresorer i vocal de la Fundació Setba, i representant de la Fundació Plataforma Educativa.

La Fundació Setba és una entitat col·laboradora de Setba Zona d’Art, espai cultural polivalent situat al cor de Barcelona.

Plafaforma Educativa forma part del patronat de la Fundació Setba.

Be Sociable, Share!

Posted in Activitats, Activitats Fundació Setba, Activitats Plataforma Educativa, Fundació Setba, Notícies, Notícies Fundació Setba, Notícies Plataforma Educativa, Plataforma Educativa.

Tagged with , , , , , , , , , , .0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

You must be logged in to post a comment.Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor