Skip to content


“Trampa de foc”, llibre de Lectura Fàcil de Núria Martí sobre el #8març, Dia Internacional de les Dones

Trampa de foc - Nuria Marti Constans

Portada del llibre "Trampa de foc" de Núria Martí Constans

S’ha escrit i parlat molt sobre el 8 de març, Dia Internacional de les Dones, sobre el seu origen, sobre la seva commemoració… I són moltes les dones que hi han escrit i hi escriuran, també i especialment aquests dies… Però fins ara s’havia escrit poc, o gens, sobre el Dia Internacional de les Dones en format de Lectura Fàcil

El llibre Trampa de foc (2011, La mar de fàcil editorial), de l’escriptora Núria Martí Constans, és una valuosa aportació en aquest sentit. Els fets reals que van originar la commemoració del 8 de març, Dia Internacional de les Dona, inspiren aquesta nova novel·la, apropant-los d’aquesta manera a nous lectors en general i, especialment, a noves lectores.

Aquí teniu un petit vídeo de promoció del llibre.

YouTube Preview Image

Núria Martí Constants ha publicat ja diversos llibres, entre els quals, també en lectura fàcil, Les mateixes estrelles.

Els materials de Lectura Fàcil són documents, tal i com descriu l’”Associació Lectura Fàcil“, “elaborats amb especial cura per ser llegits i entesos per persones que tenen dificultats lectores“.

Les publicacions en Lectura Fàcil no només garanteixen l’accés a la informació, sinó que sobretot vetllen per assegurar la seva comprensió per aquelles persones que la lectura dels textos jurídics o excessivament tècnics se’ls fa massa feixuga.

La Lectura Fàcil esdevé, doncs, una important eina de comunicació i informació de l’administració vers la ciutadania, millorant de manera notable l’accés a la informació i, sobretot, la seva comprensió.

Be Sociable, Share!

Posted in Plataforma Educativa.

Tagged with , , , , , , .0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

You must be logged in to post a comment.Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor