Skip to content


Grups de recerca + empreses: una bona suma a Girona!

Cluster TIC-Media Girona

Avui dilluns, dia 20 de juny, es celebra a Girona una jornada sobre la col·laboració entre les emrpeses i els grups de recerca de les universitats.

La jornada, organitzada per l’Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona (AENTEG) per impuls de l’Àrea de Desenvolupament local i Promoció de la ciutat de l’Ajuntament de Girona, en col•laboració amb el Parc Científic i Tecnològic i la Diputació de Girona en el marc del del projecte FEDER Clúster TIC-Media, vol apropar les empreses TicMedia gironines i els grups de recerca de la Universitat de Girona.

La jornada, que es celebrarà a partir de les 6 de la tarda a l’Espai UdiGital.edu, de l’edifici Narcís Monturiol del Parc Científic i Tecnològic de la UdG, és gratuïta, tot i que cal confirmar l’assistència per correu electrònic a info@aenteg.com.

Aquest és el programa previst:

18:00 – 18:10h Recepció d’assistents.

18:10 – 18:20 h Introducció de la sessió

18:20 – 19:45 h

– Modalitats de col•laboracions entre les empreses i els grups de recerca a càrrec de l’Institut d’Informàtica i Aplicacions.
– Presentació del grup de recerca Agents Research Laboratory (ARLAB): línies de recerca i àmbits d’aplicació.

19:45 – 20:00 h Torn obert de preguntes.

20:00h Cloenda de la sessió i cafè networking.

En la sessió d’avui un dels grups de recerca que formen part de l’IIiA (Institut d’Informàtica i Aplicacions), explicarà a les empreses presents les seves línies de recerca i àmbits d’aplicació, aprofundint en detalls tècnics que permetin detectar punts d’interès comú que desemboquin en futures col·laboracions.

En la trobada també seran presents representants d’altres grups de recerca que formen part de l’IIiA, amb els quals s’aniran celebrant properament més trobades d’aquest tipus.

Al llarg de la sessió es presentaran, per part de l’IIiA, les diverses modalitats de col·laboració que es poden establir entre les empreses i els grups de recerca.

És una bona oportunitat per les empreses per entrar en contacte amb els grups de recerca de la UdG a fi d’explorar les possibilitats de futures col·laboracions. La suma entre els grups de recerca i les empreses serà, sens dubte, positiva per al desenvolupament i creixement econòmic i de coneixement de les nostres comarques.

Be Sociable, Share!

Posted in Plataforma Educativa.

Tagged with , , , , , , .0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

You must be logged in to post a comment.Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor