Skip to content


Coneixes l’aprenentatge servei? Vols conèixer l’experiència de Califòrnia?

Logo del Centre Promotos Aprenentatge Servei

El Centre Promotor de l’Aprenentatge Servei defineixen l’aprenentatge servei més com un descobriment que no pas un invent, un descobriment, això sí, transformador!.

L’aprenentatge servei és una activitat complexa que integra el servei a la comunitat amb l’aprenentatge de continguts, competències, habilitats o valors, una proposta educativa que combina processos d’aprenentatge i de servei a la comunitat en un sol projecte ben articulat en el qual els participants es formen tot treballant sobre necessitats reals de l’entorn amb l’objectiu de millorar-lo.

A la pàgina web del Centre Promotor de l’Aprenentatge Servei hoi trobareu experiències d’aprenentatge servei en duiferents àmbits d’actulació. I per a conèixer un xic més aquesta metodologia d’aprenentatge també us poden ser d’interès aquests dos vídeos sobre l’aprenentatge servei:

Voleu conèixer l’experiència de Califòrnia en aprenentatge servei?

Sobre l’aprenentatge servei el proper dimecres 26 d’octubre a la tarda es farà a Girona la jornada “L’aprenentatge servei a Califòrnia i a Girona i comarques” amb la participació de Michael Brugh, director del programa d’aprenentage servei del Departament d’Educació de Califòrnia.

La jornada es celebrarà a les 17:30 h. a l’auditori de l’EspaiCaixa Girona (plaça Poeta Marquina, 10) i hi haurà servei de traduccióanglès – català.

L’assistència és lliure i gratuïta, tot i que és recomanable confirmar l’assistència enviant les vostres dades per correu electrònic a protocol@plataformaeducativa.org

Be Sociable, Share!

Posted in Plataforma Educativa.

Tagged with , .0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

You must be logged in to post a comment.Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor