Skip to content


Participa amb nosaltres a la Gran Recapte d’Aliments 2011 a Catalunya

Cartell de la Gran Recapte d'Aliments. Imatge: Fundació Banc dels Aliments

El Banc d’Aliments de les comarques de Girona ens anima a participar en el Gran Recapte d’Aliments que es realitzarà els dies 25 i 26 de novembre de 2011.

La situació social que ens ha tocat viure fa que hi hagi encara més persones que ens necessiten, que necessiten que se’ls ajudi per a disposar del mínim necessari per a viure dignament. Enguany des de Plataforma Educativa volem col·laborar amb aquesta iniciativa solidària i de sensibilització.

És amb aquesta voluntat que des de la Fundació Utopia i els companys voluntaris d’Acciona’t, ambdues entitats de Plataforma Educativa, ens unim a la petició de cerca de voiluntariat per a dur a terme la Gran Recapte d’Aliments 2011. Des de Plataforma Educativa s’ha fet una crida a tot el personal de les entitats del grup Plataforma Educativa per col·laborar-hi, crida que avui volem fer també obertament.

Si voleu col·laborar a la Gran Recapte d’Aliments amb nosaltres-hi només heu de comunicar-nos-ho enviant-nos un correu electrònic a accionat@accionat.org per tal d’unir-vos al grup voluntariat que hi participarà. I naturalment també podeu fer-vos voluntaris des de la pàgina web de la Gran Recapte d’Aliments 2011.

YouTube Preview Image
Be Sociable, Share!

Posted in Activitats, Activitats Acciona't, Activitats Fundació Utopia, Associació Acciona't, Fundació Utopia, Plataforma Educativa.

Tagged with , , .0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

You must be logged in to post a comment.Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor