Skip to content


Iniciativa per destinar la prima dels jugadors de la selecció espanyola a fins socials

Els jugadors de la selecció espanyola de futbol que ahir van alçar el títol de l’Eurocopa de seleccions rebran cada un, en concepte de prima, 300.000 €.

Multiplicant aquesta xifra per pels 23 jugadors i sumant-hi les primes que rebran també els membres del cos tècnic la xifra total en concepte de primes la xifra s’enfila a més de 7 milions d’euros.

Una iniciativa online demana a la Federació Espanyola de Futbol que aquestes primes no només tributin a l’estat espanyol, com no va passar amb les primes dels títols de l’Eurocopa de 2008 i el Mundial de 2010, sinó que a més els jugadors i cos tècnic destinin aquesta quantitat a fins socials.

La petició, iniciativa de l’ “Economista Cabreado“, ja l’han signat més de 80.000 persones; la iniciativa també es pot seguir a través de les xarxes socials a Facebook i a Twitter a través de l’etiqueta #LaGanamosTodos.

Els jugadors de la selecció espanyola podrien seguir l’exemple dels de la italiana, a qui van derrotar a la final, que dies enrere es van comprometre a destinar les seves primes a les víctimes dels terratrèmols que el nord d’Itàlia van patir al mes de maig.

Si voleu donar suport a aquesta iniciativa i signar la petició als jugadors de la selecció i a la Federació Espanyola de Futbol perquè donin les primes a fins socials clica aquí.

Els jugadors de la selecció espanyola han estat els campions dins el camp… ara també poden ser-ho fora del terreny de joc!

Be Sociable, Share!

Posted in Plataforma Educativa.

Tagged with , , , .0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

You must be logged in to post a comment.Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor