Skip to content


Com votar als #premisblocs12 en només 4 passes!

El proper 10 de setembre finalitza el període de votació popular als Premis Blocs Catalunya 2012.

Com ja vam informar setmanes enrere enguany des de Plataforma Educativa presentem 2 blocs en aquest concurs: El Cigne Rostit i El bloc de Medi Ambient de Plataforma Educativa.

Qualsevol persona pot participar a la votació dels Premis Blocs Catalunya, però per a fer-ho cal seguir aquestes 4 passes:

  1. Registre a Stic.cat (organitzadora dels Premis Blocs Catalunya): us podeu registrar amb els vostres perfils de Facebook o Twitter o bé amb el vostre correu electrònic.
  2. Accedir al panell de votació: una vegada registrats heu de clicar a “Votació Premis Blocs” del vostre panell.
  3. Seleccionar una de les 15 categories dels Premis Blocs Catalunya 2012: a dins de cada categoria hi trobareu els blocs candidats
  4. Votació: accedir a cada una de les categories i seleccionar el bloc, només 1 bloc per categoria i clicar el botó “votar” que hi ha al capdamunt de cada llistat de blocs.

Trobareu El Cigne Rostit a la categoria “Associacions, entitats i organitzacions sense afany de lucre” i El Bloc de Medi Ambient de Plataforma Educativa a la categoria “Sostenibilitat i medi ambient“.

Us animem a registrar-vos i votar en totes les categories dels Premis Blocs Catalunya 2012 i, si ho considereu oportú, votar els 2 blocs que presentem!

Be Sociable, Share!

Posted in Activitats, Activitats Fundació Astres, Activitats Plataforma Educativa, Fundació Astres, Notícies, Notícies Fundació Astres, Notícies Plataforma Educativa, Plataforma Educativa.

Tagged with , , , , , .0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

You must be logged in to post a comment.Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor