Skip to content


El bloc de Medi Ambient, finalista dels #premisblocs12

Captura de pantalla del bloc de Medi Ambient de Plataforma Educativa

El bloc de Medi Ambient de Plataforma Educativa és un dels 5 blocs finalistes als Premis Blocs Catalunya 2012 dins la categoria “Sostenibilitat i medi ambient – professional/corporatiu“.

D’aquesta categoria els blocs finalistes són:

El bloc de Medi Ambient ha resultat finalista fruit del procés de votació popular dels Premis Blocs Catalunya 2012 i ara la decició final la prendrà, per aquesta i totes les altres categories, el jurat dels premis.

El veredicte del jurat es farà públic a la gala de lliurament dels Premis Blocs Catalunya 2012 que es farà a Reus el proper divendres 5 d’octubre.

Enguany des de Plataforma Educativa vam presentar dos blocs als Premis Blocs Catalunya 2012, El Cigne Rostit i El bloc de Medi Ambient de Plataforma Educativa, però el del Cigne Rostit no ha obtingut suficients vots per arribar a la final. Un altre any serà!

A El bloc de Medi Ambient de Plataforma Educativa, impulsat pel departament de RSC, s’hi publiquen notícies, accions i activitats de les entitats, programes i serveis de Plataforma Educativa relacionades amb el medi ambient, així com informacions i notícies de caràcter més general.

Des de Plataforma Educativa volem donar les gràcies a totes les persones que han votat els nostres blocs!

També volem felicitar a tots els blocs finalistes a totes les categories en general i en particular als que comparteixen categoria amb el nostre de Medi Ambient!

I finalment desitjar-los a tots molta sort el proper 5 d’octubre a Reus!

Ens veiem a Reus!

Be Sociable, Share!

Posted in Notícies, Notícies Plataforma Educativa, Plataforma Educativa.

Tagged with , , , .0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

You must be logged in to post a comment.Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor