Skip to content


7a nit del Voluntariat de Girona

Cartell de la 7a Nit del Voluntariat de Girona

Cartell de la 7a Nit del Voluntariat de Girona

El proper divendres 30 de novembre de 2012 es celebra a Girona la 7a Nit del Voluntariat, organitzada per la Federació Catalana del Voluntariat Social i l’Ajuntament de Girona. organitzen

La 7a Nit del Voluntariat, que començarà a partir de les 8 del vespre al Pavelló Municipal d´Esports de Fontajau de Girona, comptarà amb la presència del periodista i escriptor gironí Rafel Nadal, que farà una conferència sobre el Voluntariat, i la Coral Àkan, que amenitzarà las vetllada. Per acabar, hi haurà un sopar a peu dret i el Concert de Gospel de fi de festa a càrrec del grup Gospelians. .

Plataforma Educativa va comptar el 2011 amb 60 persones voluntàries; d’aquestes 34 persones que desinteressadament van col·laborar amb nosaltres ho van fer donant suport a la Fundació Utopia en temes de cooperació internacional i atenció a persones necessitades del territori. Les 26 restants van col·laborar amb la resta d’entitats del grup Plataforma Educativa fent tasques de suport en activitats dels centres residencials, diades de famílies i en suport administratiu i/o campanyes puntuals d’acció social.

Des de Plataforma Educativa s’ha convidat a les persones voluntàries de l’entitat a participar i assistir a la 7a Nit del Voluntariat, un acte per al reconeixement i la trobada de persones voluntàries. Us animem a participar-hi també a vosaltres!

Si voleu participar-hi només cal que confirmeu la vostra assistència abans del 30 de novembre per correu electrònic (girona@voluntaris.cat) o al telèfon 972 227 911.

Be Sociable, Share!

Posted in Notícies, Notícies Plataforma Educativa, Plataforma Educativa.

Tagged with , , , , .0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

You must be logged in to post a comment.Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor