Skip to content


Aquesta setmana inserció laboral, EbreBiosfera, teatre, ètica i famílies

Avui divendres fem un repàs del què hem publicat aquesta setmana als diferents blocs del grup Plataforma Educativa,

Dilluns en aquest mateix bloc vam informar-vos del conveni de col·laboració entre els consells comarcals de les Terres de l’Ebre i l’Associació Acció Social Integral (ACSOI) per tal de facilitar la plena inserció de persones discapacitades o amb risc d’exclusió social.

Dimarts al Bloc de la Fundació Astres van refirmar la seva defensa la llibertat de decidir de les persones amb discapacitat, llibertat que van destacar en la passada Jornada d’Ètica de Plataforma Educativa dedicada a l’ètica en l’autogovern de les persones amb discapacitat.

Dimecres al Bloc de Medi Ambient de Plataforma Educativa vam celebrar la declaració, per part de la UNESCO de les Terres de l’Ebre com a Reserva de la Biosfera, amb el desig que aquesta declaració sigui també un revulsiu per als projectes que hi estem desenvolupant.

També dimecres, en aquets bloc, vam recordar-vos l’estrena de l’obra de teatre “Mira’m als ulls” de la companyia l’Autobús de la Fundació Astres, aquest divendres 14 de juny a la tarda!

Finalment dijous al Bloc de la Fundació Infància i Família van recomanar-nosM’agrada la família que m’ha tocat”, un llibre de Carme Thió de Pol, psicòloga, que proposa afrontar l’educació dels fills i filles en positiu.

I la setmana vinent, més, molts més continguts als nostres blocs!

Be Sociable, Share!

Posted in Acció Social Integral, Activitats, Activitats Acció Social Terres de l'Ebre, Activitats Fundació Astres, Fundació Astres, Fundació Infància i Família, Notícies, Notícies Acció Social Terres de l'Ebre, Notícies Fundació Astres, Plataforma Educativa.

Tagged with , , , , , , , , , , , , , , , .0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

You must be logged in to post a comment.Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor