Skip to content


Aquesta setmana Tibidabo, multifotos, certamen literari, Incuba Fez, El mundo que quieres i trobada de famílies

Avui divendres fem un repàs del què hem publicat aquesta setmana als diferents blocs del grup Plataforma Educativa,

Comencem, però, per dos apunts publicats divendres passat al Bloc de la Fundació Astres, un sobre la sortida dels Centres Ocupacionals de Girona i Santa Coloma de Farners al Parc d’Atraccions del Tibidabo de Barcelona i l’altre sobre la col·laboració del taller-escola Multifotos amb l’entitat.

Dilluns en aquest bloc vam recordar el ja tradicional certàmen literari del CREI El Pedrenyal de la Fundació Resilis, que va guanyar en JBJ amb el relat ‘El guerrero bondadoso’.

I dimecres, també al Bloc de Plataforma Educativa, ens vam fer ressó del projecte Incuba Fez, un espai de creixement protegit i controlat per tal que persones emprenedores, especialment joves i dones, puguin construir la seva pròpia empresa de la mà d’una empresa catalana.

També dimecres al Bloc de Medi Ambient de Plataforma Educativa vam informar-vos de la participació al premi europeu ‘El Mundo que quieres’ amb el projecte “Organizaciones medioambientales y sociales unidas contra el cambio climático”, projecte que podeu votar clicant aquí.

Finalment dijous al Bloc de la Fundació Infància i Família van explicar-nos la 8a trobada de famílies de la Fundació Infància i Família , a la que hi van assistir un total de 64 persones entre adults i infants.

I la setmana vinent, més, molts més continguts als nostres blocs!

Be Sociable, Share!

Posted in Activitats, Activitats Fundació Astres, Activitats Fundació Infància i Família, Activitats Fundació Resilis, Fundació Astres, Fundació Infància i Família, Fundació Resilis, Notícies, Notícies Fundació Astres, Notícies Fundació Infància i Família, Notícies Fundació Resilis.

Tagged with , , , , , , , , , , , , , , , , .0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

You must be logged in to post a comment.Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor