Skip to content


Aquesta setmana Softonic, “Mira’m als ulls”, millor reparat i “Tu pots canviar la vida d’un infant” a Palamós!

Avui divendres fem un repàs del què hem publicat aquesta setmana als diferents blocs del grup Plataforma Educativa.

Dilluns en aquest bloc vam explicar-vos l’acció de voluntariat corporatiu que l’empresa Softonic va fer a finals de maig d’enguany al Centre Residencial d’Acció Educativa (CRAE) l’Espurna de Rubí, gestionat per la Fundació Resilis., contribuïnt a la millora de les instal·lacions del centre.

Dimarts al Bloc de la Fundació Astres van fer explícit l’agraïment a totes les persones que han contribuït a fer realitat la seva darrera obra de teatre, “Mira’m als ulls“, estrenada el passat divendres 14 de juny per la companyia l’Autobús de la Fundació Astres al Teatre Municipal de Salt.

Dimecres al Bloc de Medi Ambient de Plataforma Educativa vam fer-nos ressò de la la iniciativa “Millor que nou, reparat“, que promou la reparació d’aparells, molbles i altres objectes abans de desfer-nos i comprar-ne de nous.

Finalment dijous al Bloc de la Fundació Infància i Família van informar-nos del curs que va fent l’exposició itinerantTu pots canviar la vida d’un infant” de la Fundació Infància i Família, que des d’ahir es pot visitar a la Biblioteca Municipal de Palamós.

I la setmana vinent, més, molts més continguts als nostres blocs!

Be Sociable, Share!

Posted in Activitats, Activitats Fundació Astres, Activitats Fundació Infància i Família, Activitats Fundació Resilis, Fundació Astres, Fundació Infància i Família, Fundació Resilis, Notícies, Notícies Fundació Astres, Notícies Fundació Infància i Família, Notícies Fundació Resilis.

Tagged with , , , , , , , , , , .0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

You must be logged in to post a comment.Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor