Skip to content


Taller sobre xarxes socials amb els joves del CRAE Salt de la Fundació Resilis

El passat dimecres dia 22 de maig de 2013 10 joves del CRAE Salt de la Fundació Resilis varen participar en una taula – col·loqui sobre l’ús i la presencia a les xarxes socials a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Salt.

La trobada, realitzada des de l’oficina de relacions amb la comunitat, volia posar de relleu les problemàtiques que sorgeixen amb les informacions i perfils que s’exposen a pàgines com Facebook.

Es van posar exemples de perfils d’usuaris de xarxes socials falsos que algunes persones utilitzen per tal d’aconseguir beneficis personals, en ocasions a més cometent delictes. A través de casos reals es van poder tractar aquestes situacions i donar-les a conèixer per tal que tothom sàpiga i pugui presndre les mesures pertinents per protegir-se i ser present a les xarxes socials amb una major seguretat.

Va ser una activitat amb molta participació per part dels joves del CRAE Salt, qeu van poder preguntar tots els dubtes que tenien als especialistes en xarxes socials dels Mossos d’Esquadra. Aquesta taula – col·loqui els va servir per reflexionar i adonar-se que sempre s’ha d’estar atent a les repercussions a les que ens exposem quan compartim continguts a les xarxes socials. La xerrada també va permetre reflexionar sobre com ens hem de comportar a les xarxes socials, destacant que, com a la vida real, cal fer-ho sempre amb respecte.

Des de la direcció del centre, així com des de l’equip educatiu, es va fer una valoració molt positiva d’aquesta activitat, que es suma a la que van fer a finals de febrer sobre els riscos del consum de tòxics.

Be Sociable, Share!

Posted in Activitats, Activitats Fundació Resilis, Fundació Resilis, Notícies, Notícies Fundació Resilis.

Tagged with , , , , , .0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

You must be logged in to post a comment.Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor