Skip to content


Acció d’RSC de Gallina Blanca a Mas Garriga de la Fundació Resilis

Voluntaris de Gallina Blanca van col·laborar en la millora de la pista poliesportiva del Centre d'Acollida Mas Garriga. Imatges: Fundació Resilis

Voluntaris de Gallina Blanca van col·laborar en la millora de la pista poliesportiva del Centre d'Acollida Mas Garriga. Imatges: Fundació Resilis

Els passats 4 i 12 de juny de 2013 va tenir lloc al Centre d’Acollida Mas Garriga de Juià, gestionat per la Fundació Resilis, dues jornades de RSC (Responsabilitat Social Corporativa) per part de l’empresa Gallina Blanca.

Les dues accions van consistir en la millora de diferents espais del centre d’acollida:

El dia 4 de juny, cinquanta persones treballadores de la multinacional alimentària van donar suport a la instal•lació d’una nova pista poliesportiva, pintant i moblant diferents habitacions del servei.

El dia 12 de juny una setantena de persones van acabar d’enllestir la pista poliesportiva (pintar les línies, col•locació de porteries i cistelles de bàsquet), i van pintar i moblar diferents estances del centre.

Destacar que en les dues jornades es va respirar un ambient increïble de treball en equip i amb la sensació per part de tothom de fer una activitat molt engrescadora i, sobretot, molt útil.

Tant la gerent de la Fundació Resilis, Anna Sunyer, com el Director del Centre d’Acollida, Eloi Palomeras, van agrair el gest a Gallina Blanca per la seva col•laboració per millorar la infraestructura del servei i, sobretot, per millorar el present, però també el futur dels i de les joves acollits.

Els joves acollits al centre estaven molt contents per la millora de la pista poliesportiva i de les seves habitacions i altre espais que utilitzen en la vida quotidiana.

Aquestes accions són totalment complementàries a la programació del servei, en relació al treball que es fa amb els joves de la importància que té el voluntariat en la nostra societat i la importància de treballar en equip.

Be Sociable, Share!

Posted in Activitats, Activitats Fundació Resilis, Fundació Resilis, Notícies, Notícies Fundació Resilis.

Tagged with , , , .0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

You must be logged in to post a comment.Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor