Skip to content


El proper 17 d’octubre “Cercles de Silenci” per lluitar contra la pobresa

En motiu del Dia Internacional per a l’Eradicació de la Pobresa, que es celebra el proper 17 d’octubre, un conjunt d’organitzacions i entitats d’acció social, pau, drets humans i desenvolupament s’uneixen per fer una acció conjunta en el marc de la campanya Pobresa Zero, sota el lema “La pobresa és evitable. Contra les desigualtats: justícia social”.

A Girona es preveu fer “Cercles de Silenci” per denunciar públicament la situació de pobresa que pateixen moltes persones arreu del món, també a les nostres comarques. L’acció es farà a la Plaça Miquel Santaló de Girona a les 19h.

Us animem i convidem a unir-vos-hi i formar part dels “Cercles de Silenci” vestits amb una samarreta blanca, a la que darrera l’esquena hi enganxeu la denúncia sobre la pobresa que vulgueu fer visible aquell dia.

En l’acte que es farà a Girona es farà lectura d’un manifest unitari. Si us hi voleu adherir, o voleu més informació sobre la campanya, podeu enviar un correu electrònic a pobresazerocat@gmail.com.

La Fundació Utopia és una de les entitats adherides a la campanya estatal Pobreza Cero; us hi podeu adherir clicant aquí.

El teu silenci és un crit contra la pobresa!

Be Sociable, Share!

Posted in Activitats, Activitats Fundació Utopia, Fundació Utopia, Notícies, Notícies Fundació Utopia, Plataforma Educativa.

Tagged with , , , .0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

You must be logged in to post a comment.Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor