Skip to content


Presentació de Simul, la primera marca d’arròs social i ecològic de les Terres de l’Ebre

Simul_AmuntEbre

Amunt.Ebre, Empresa d’Inserció farà el proper dilluns 14 d’abril la presentació de Simul, la primera marca d’arròs social i ecològic de les Terres de l’Ebre.

L’acte de presentació anirà a càrrec de la gerent d’Amunt.Ebre, Marta Cid, i tindrà lloc a la Sala Valentí Faura de la Cambra de Comerç de Tortosa. La presentació serà a les 10.30 hores i en acabar l’acte s’atendrà als mitjans de comunicació.

El gra d’arròs Simul és un projecte conjunt per a la creació d’una marca de qualitat que garanteix la inserció laboral de persones amb risc d’exclusió social. Està situada al Delta de l’Ebre i és la primera marca agrosocial de les Terres de l’Ebre per esdevenir un territori socialment responsable. Simul té la certificació del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica i és membre de la Denominació d’Origen Protegida Delta de l’Ebre.

A l’acte de presentació també hi assistiran el director general d’Economia Social i Cooperativa, els presidents d’Arrossaires del Delta de l’Ebre i la Càmara Arrossera del Montsià, la gerent de La Barraca d’En Salvadó i la vicepresidenta del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica.

Simul és una marca de qualitat, amb un disseny innovador que reflexa la voluntat de treballar amb idees noves i consolidar-la com un referent d’agricultura social d’un territori que s’ha de repensar per trobar estratègies que donin resposta a la greu situació actual.

Simul_Arros

Be Sociable, Share!

Posted in Activitats, Activitats Amunt Ebre, Amunt Ebre, Notícies, Notícies Amunt Ebre, Plataforma Educativa.

Tagged with , , , , .0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

You must be logged in to post a comment.Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor