Skip to content


Els centres cívics de Girona acullen la desena edició del projecte Nahual

Amb l’objectiu de fomentar i enfortir el lideratge de les persones beneficiaries dels centres cívics de Girona, els seus equips directius (Pont Major i Pedret, Sant Narcis, Santa Eugènia, Barri Vell, Ter , Font de la Pólvora) i les professionals becades de la 10a edició del Projecte Nahual, de Fundació Utopia-BsF, durant els tres mesos en què es desplegui el projecte es realitzaran trobades pedagògiques.

Aquest sistema de coordinació pretén enfortir les aptituds i actituds que han d’implementar els grups destinataris. Per fer-ho, es brinden eines per al procés d’integració de les persones beneficiàries en la transformació de la seva vida quotidiana. Així mateix les persones becades Nahual 2017, com a part del procés de retroalimentació, compartiran amb l’equip de professionals de Centres Cívics intercanvis d’experiències i l’ accés a diferents cursos d’interès personal, per tal de potenciar els seus coneixements, habilitats i experiències.

El projecte Nahual és un projecte consolidat i de prestigi a Girona i a Salt, que compta amb la col.laboració de: Ajuntament de Girona (https://www.girona.cat/ ), Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD) ( http://cooperaciocatalana.gencat.cat/ca/inici ), Coordinadora d’ONG’s Solidàries de les comarques gironines i l’Alt Maresme (http://www.solidaries.org/ ).

 

Be Sociable, Share!

Posted in Cooperació, Nahual, participació, Plataforma Educativa, tercer sector, Utopia-BsF.0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

You must be logged in to post a comment.Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor