Skip to content


Estudiants de treball social de la UdG a La Barca

La Carla i Miriam, són dues estudiants del Grau de Treball Social de la Universitat de Girona (UdG) que estan realitzant les seves pràctiques professionals a l’Uruguai durant tres mesos: d’octubre a desembre. Concretament, les realitzen amb la ‘La Barca’.

La Barca és una organització no governamental subvencionada per INAU, Institut del Nen i l’Adolescent a l’Uruguay que vetlla per la protecció dels drets dels menors, amb qui col·labora la Fundació Utopia-BsF. La Barca treballa a partir de tres projectes: el projecte de família, el projecte d’autonomia i el de transferència metodològica.

La Carla i la Míriam, ens fan arribar imatges de l’últim taller que s’ha realitzat i que s’emmarca en el projecte de famílies dirigit a mares que tenen fills d’edats entre els 0 i el 5 anys, i que es troben en risc d’exclusió social.
Aquest taller d’ hàbits alimentaris saludables va consistir en conscienciar i formar mitjançant la teoria i la pràctica a les famílies, de la importància de què els menors porten una dieta equilibrada.

Una vegada combinats i cuinats els aliments, famílies i educadores van gaudir de l’àpat plegats. Per finalitzar la jornada, es va fer entrega a les participants d’una liquadora com la que havien usat per fer les barreges d’aliments.
Aquest taller, a més de treballar hàbits alimentaris saludables, serveix per millorar i potenciar els vincles, interaccions i relacions entre mares i fills, alhora que en milloren l’autoestima.

Be Sociable, Share!

Posted in Cooperació, Internacionalització, participació, Plataforma Educativa, Utopia-BsF.0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

You must be logged in to post a comment.Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor