Skip to content


Infancia en riesgo: Prevenció de la malnutrició infantil

El projecte “Infancia en Riesgo: Prevenció de la malnutrició infantil” que desenvolupa a Guatemala Fundació Plataforma Educativa i que ha ates al Departament de Totonicapán 265 famílies de mares ateses a l’hospital i als municipis del departament.

Des d’octubre fins aquest mes de gener s’han impartit tallers de formació nutricional a mares dels municipis de San Cristobal, San Andres Xecul, San Bartolo Aguas Calientes, Momostenango, San Francisco el Alto i la capçalera departamental. El 60% de les mares ateses tenen edats entre els 17 i els 20 anys.
Com a part del projecte de “Infancia en riesgo: Prevenció de la malnutrició infantil” hem fet èmfasi durant els tallers impartits a les mares tant en hospital com en les comunitats de la importància que tenen els hàbits d’higiene personal, com a principals causants de malalties gastrointestinals en el departament, repercutint en la nutrició dels nens. A més, per complementar les nostres accions s’han lliurat uns 300 kgs. d’aliments nutricionals bàsics i substituts alimentaris a les famílies ateses.

YouTube Preview Image
Be Sociable, Share!

Posted in Activitats Plataforma Educativa, Cooperació, Internacionalització, Plataforma Educativa.0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor